Гарбузовий калабас з орнаментом - класичний калабас з металевим кільцем. Калабаси мають класичний об'єм та підійдуть усім любителям мате. новачкам Через те, що кожен гарбуз унікальний, вони можуть трохи відрізнятися від представлених на картинці. Калабас має різні об'єми перед замовленням уточнюйте який обсяг вам потрібен і чи є він в наявності.
Країна походження: Аргентина
Калабас після кожного використання слід прочистити та добре висушити. Іноді проводиться процес випалу за допомогою спеціального пристрою з металевим циліндриком на кінці.
Після тривалого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засипається на 1/2 сухого мате, заливається окропом і настоюється близько доби. Потім заварювання виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якого зроблена посудина, закрилися і просочилися мате. При зберіганні рекомендується засипати кілька грамів мате у калабас.
ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН КАЛАБАСІВ НЕ З ВИНИ МАГАЗИНУ
ПРОВОДИТИСЯ ЗА РАХУНОК ПОКУПЦЯ