Andresito Terere – мате виробляється в провінції Місьйонес, в околицях національного парку Ігуасу. Виростаючи в екологічно чистому навколишньому середовищі, а також із застосуванням природного виробництва та переробки, ми отримуємо продукт максимальної чистоти із приємним ароматом. У разі це ще одна традиційна пропозиція, але присвячене пиття мате холодним, тобто. так званий Терере. До складу Andresito Terere входить густо нарізане листя, з домішкою товстих шматочків паличок, практично без присутності пилу. Аромат після відкриття відносно інтенсивний, із зерновими, сінними та злегка трав'янистими акцентами. Приємна композиція ароматів також виражається у подібних смаках, що виходять від настою. Його можна охарактеризувати як помірно терпкий чи гіркий, з переважанням зернових та горіхових акцентів із трав'янистими нотками, легкою солодкуватістю та мало вловимою димністю.
Звичайно, ви можете самі урізноманітнити смак Андресіто Терере, додавши до нього свіжий лайм, м'яту або заливши фруктовим соком.
Термін придатності до - 30.12.2026 року