Lapacho Rosa – дуже цікава новинка від приватного кооперативу Establecimiento San Nicolás з міста Апостолес, провінція Місьйонес. Для Lapacho Rosa виробник не шкодує зусиль, щоб надати вам відмінний унікальний йерба мате. Він використовує традиційний метод сушіння з евкаліптовими дровами, який надає йєрбі унікального смаку та аромату, та залишає йєрбу на природну витримку на 24 місяці, регулярно піклуючись про клімат, температуру та вологість. В результаті виходить м'який, ніжний йєрба мате з вишуканим смаком. Коли ви спробуєте йерба мате Lapacho Rosa, ви зможете відчути кохання та відданість справі, які виробник вкладає у кожен крок процесу виготовлення. Наш магазин запрошує вас насолодитися унікальним досвідом та спробувати йєрба мате незрівнянної якості. Ми впевнені, що ви не будете розчаровані!
Термін придатності – 30.10.2024 року