Andresito Despalada - мате виробляється в провінції Місьйонес, в околицях національного парку Ігуасу, що охороняється. Виростаючи в екологічно чистому навколишньому середовищі, а також із застосуванням природного виробництва та переробки, ми отримуємо продукт максимальної чистоти із приємним ароматом. Andresito Despalada містить в основному листя падубу середнього розміру, які характеризуються інтенсивним ароматом та смаком. Вже за запахом та способом нарізки можна припустити, що це буде така ж цікава і сильна пропозиція, як, наприклад, Салам, Ітакуа чи Дон Лукас. Запах сушеної йєрби можна охарактеризувати як солодовий, зернистий та горіховий, він досить інтенсивний та сприяє швидкому наповненню. Практично з першого наливу він відразу ж характеризується інтенсивним та характерним солодово-горіховим смаком. Гіркота та терпкість досить інтенсивні, без димних та важких акцентів. На задньому плані також відчуваються деревні ноти, легка солоність та мінімальна солодкуватість.
Термін придатності до - 30.12.2027 року