Jerovia Organica з гілочками - органічний парагвайський мате від компанії Jerovia Organico. Компанія створена зовсім недавно в 2006 році. Головним завданням компанії є виробництво органічно чистих продуктів, без застосування пестицидів і інших хім.добавок. Плантації мате знаходяться на півночі Парагваю в заповіднику Мбаракайю. У нетронутих чистих тропічних лісах розташовані плантації Jerovia Organico. Завдяки поєднанню всіх факторів починаючи з заповідних земель і закінчуючи спеціальною обробкою на всіх етапах виробництва на виході, виходить ні на що не схожий за смаком і ароматом органічний мате. Це не просто красиві слова, Jerovia Organico справді має дуже м'який та ніжний смак. Немає звичної кислотності мате приємний при вживанні як в холодній заварці Терера так і класичним способом. Рекомендована температура заварки води не більше 70 градусів, оптимально 55-60 градусів.
Термін придатності до – 03.2024 року
Jerovia Organica з гілочками - 500 грам
Характеристики
Общие | |
Вид | М'який, Органічний |
ТМ | Jerovia |
Останні відгуки
Схожі товари
250 грн
Йєрба Мате Pajarito Seleccion Especial - парагвайський мате виготовляється в регіоні Itapua на півдні Парагваю не далеко від кордону з Аргентиною. Вирощений традиційним способом, для виробництва Pajarito Seleccion Especial використовує кращої якості листя і гілки. Мате має приємний і плавний ефект. ..
235 грн
Indega Seleccion Especial - парагвайський мате від компанії Indega S.A. Ще один класний парагвайський середняк, що складається з чистого без добавок парагвайського мате. Містить багато цінних вітамінів і мінералів. Вітамін С, залізо, магній, кальцій і калій. Має унікальний аромат, благотворно вплива..
275 грн
Pajarito Premium despalada - унікальна новинка від відомого і шанованого виробника з Парагваю. Pajarito Premium поєднує в собі найкраще з аргентинського різновиду помелу despalada, з характерним парагвайським смаком. Помел, на відміну від інших продуктів з цієї плантації, являє собою товсті і середн..
20 грн
Йєрба мате Pajarito tradicional - парагвайскій мате виготовляється в регіоні Itapua на півдні Парагваю не далеко від кордону з Аргентиною. Вирощений традиційним способом. Даний вид мате як і інші види парагвайського мате відрізняється дуже стійким і міцним смаком і запахом. Двадцяти місячна сушка - ..