В'єтнамський кавовий прес-фільтр (фін) - традиційним способом заварювання в'єтнамського кави, є використання спеціального прес фільтра. Доступно і просто заварюємо каву.
Спосіб заварки:
Розберіть прес-фільтр на складові частини: підставку, ємність, прес і кришку.
Встановіть підставку і ємність на чашку і насипте 2-4 чайні ложки кавової суміші.
Злегка струсіть ємність, щоб вирівняти кави, потім притисніть його пресом і трохи поверніть за годинниковою стрілкою.
Налийте трохи окропу в ємність так, щоб вода лише злегка покривала прес. Зачекайте 15 секунд, щоб кава трохи пропарився.
Залийте ємність повністю окропом і накрийте кришкою.
Через 3-4 хвилини, коли чашка наповниться, зніміть прес-фільтр і поставте його на перевернуту кришку. Пийте каву маленькими ковтками, смакуючи терпкий смак.
В'єтнамський кавовий прес-фільтр (фін) - 100 мл
Характеристики
Общие | |
Тип | прес фільтр для кави |
Останні відгуки