Пуер з клейким Рисом - даний вид чаю ароматизований натуральними квітами жасмину. Чай виготовлений на чайній фабриці в автономній префектурі Xishuanbanna Dai провінції Юньнань. Рис який додається в чай додає м'якість смаку чаю. Пуер з рисом, цей чай з нічим не можна порівняти ароматом і смаком. Чай має віддаленний горіховий післясмак. Такий чай дуже добре втамовує спрагу і що не менш важливо й голод. Якщо чай вам прийдется до смаку, ви завжди його будете замовляти. Мякгість, цікавий смак, користь для здоров'я, все це пуер з рисом.
Виробник - автономна префектура Xishuanbanna Dai, провінція Юньнань (Китай).
Зібрано та виготовлено в 2014 році.
Витримка 5 років.
Вага - 100 грам
Як заварювати пуер:
1. Промивання чаю. Насипте сухий чай в чайник (чашку) і залийте водою відповідної температури. Через 10-20 секунд вилийте воду. Її пити не варто! Зачекайте пів-хвилини або хвилину і переходите безпосередньо до заварювання. Таким чином лист промивається від можливої пилу і насичується водою, що дозволяє йому краще розкрити свій смак і аромат при заварюванні.
2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 1-3 хвилини і перелийте чай з чайника в чашку. Якщо Ви заварюєте чай в чашці, то варто перелити чай в іншу чашку, або, в разі чашки з ситечком, витягнути ситечко. Інакше чай буде продовжувати настоюватись і може стати гірким. Тепер можна насолоджуватися смаком і ароматом чаю.
5-8 грам пуеру на 150 мл води
Температура заварювання:
Шу Пуер - 100 ° C
Шен Пуер - 80-90 ° C
Варимо пуер:
Вода доводиться до температури близько 90-95 ° C, після чого (прямо на вогні) в воду, розмішувану круговими рухами, висипається пуер (можливо, попередньо промитий холодною водою) і швидко перемішується. Посудина залишається на вогні до моменту, поки не з'явиться коричнева піна, після чого знімається, витримується 1-2 хвилини, і напій розливається по чашках.
5 грам пуеру на 150 мл води
Шу Пуер з клейким Рисом - 100 грам
Характеристики
Общие | |
Вага | 100 г |
Властивості чаю | Бадьорить, Підсилює роботу мозку, Освіжає |
Добавка | жасмин |
Країна походження | Китай |
Провінція | Юньнань |
Смаки | кисло-солодкий, солодкий, терпкий, квітковий |
Ступінь ферментації | темний шу пуер |
Тип чаю | пресований |
Форма | млинець |
Останні відгуки