Yerbal Viejo - ця унікальна йєрба виробляється в Colonia Yerbal Viejo в провінції Місьйонес (місце, яке пізніше в 1939 році було перейменовано в «Обера», тобто те, що сяє мовою мбья-гуарані), місце з глибокими та родючими ґрунтами, де предки емігранти 1920 року вперше посадили кущі парагвайського падуба. Саме на цих плантаціях досі виробляється йєрба. Yerbal Viejo м'яка йєрба, яка не дає кислотності, це можливо завдяки природній витримці від 18 до 24 місяців. Характеризується середнім рівнем міцності, у смаку помітні зернові та горіхові акценти, легка насолода та тонкий димний акцент. Дуже смачна йерба мате на кожен день та для кожного.
Термін придатності – 30.01.2025 року