Каталог товарів
  • Кошик порожній!

Умови згоди

1. Сфера застосування та прийняття Політики конфіденційності

1.1. Справжня Політика конфіденційності є невід'ємною частиною угоди (далі – «Угода»).

1.2. Крім випадків, коли терміни безпосередньо визначені в Політиці конфіденційності, нижче вони вживаються в значенні, зазначеному в Угоді.

1.3. Політика конфіденційності описує, які особисті ідентифікаційні дані, які Ви можете відправити через інтернет на Сайті або іншим чином надати нам, (далі – «Особисті дані») збираються і використовуються. Крім того, дана Політика конфіденційності встановлює, як зібрані Особисті дані можуть бути виправлені або вилучені.

1.4. Будь-які Ваші Особисті дані захищаються і обробляються нами у відповідності з Політикою конфіденційності. Ви розумієте та погоджуєтеся, що в момент надання своїх Особистих даних Клієнт приймає дану Політику конфіденційності.

1.5. Користуючись Послугами, Ви даєте згоду на збір та використання персональних даних, як це передбачено чинним законодавством про захист персональних даних та цією Політикою конфіденційності.

1.6. У разі розбіжності між правилами цієї Політики конфіденційності та іншими нормами останні Угоди мають переважну силу.

2. Реєстрація на Сайті

2.1. Ви можете користуватися Сайтом без реєстрації, однак у такому разі доступ до деяких функціональними складовими буде обмежений.

2.2. Під час реєстрації Ви надаєте Ваш дійсну адресу електронної пошти та пароль. Також процедура реєстрації може відбуватися з допомогою профілю в соціальних мережах.

2.3. При здійсненні реєстрації ми збираємо та обробляємо Особисті дані за умови, що вони були надані Клієнтом, та/або у формі файлів cookies.

3. Використання Особистих даних і передача їх третім особам

Я Даними (Користувач) дозволяю NeoSeo і її уповноваженим представникам, в рамках Закону України «Про захист персональних даних», одержувати, збирати, зберігати і використовувати мої персональні дані у базі персональних даних «Картки постійних клієнтів NeoSeo : прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, стать, сімейний стан, поштову адресу, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, податковий номер. У будь-який момент моя згода може бути мною відкликана шляхом направлення письмового повідомлення за адресою: м. Львів вул. Кульпарківська, 93. Також, з метою реалізації програми лояльності Я дозволяю NeoSeo  надсилати мені повідомлення на вказаний мною поштову адресу, адресу електронної пошти та/або на номер наданого мною телефону, включаючи інформацію про проведені NeoSeo  і її партнерами рекламних компаніях, а також пересилати подарунки або призи.

4. Файли соокіеѕ


4.1. Файл cookie являє собою невеликий фрагмент інформації, який відправляється Вашому браузеру і зберігається на жорсткому диску Вашого комп'ютера.

4.2. Ми використовуємо файли cookie для відстеження використання нашого Сайту, а також надання Послуг.

4.3. Ми можемо використовувати файли cookies, щоб збирати інформацію про відвідувачів Сайту, наприклад: IP-адреса, тип браузера, операційної системи, дата і час відвідування.

5. Плагіни і соціальні мережі

5.1. Сайт використовує плагіни, що надаються соціальними мережами, включаючи Facebook і Вконтакте (далі – «Соціальні мережі»). Плагіни ідентифіковані логотипами Соціальних мереж або відповідними написами.

5.2. Коли Ви відвідуєте сторінки Сайту, які містять відповідний плагін, Ваш браузер встановлює пряме з'єднання з серверами Соціальних мереж. Вони прямо передають зміст плагіна Вашому браузеру, який вбудовує останнім на Сайт, дозволяючи особам, администрирующим Соціальні мережі, отримувати інформацію про доступ до відповідній сторінці Сайту.

5.3. Якщо Ви використовуєте плагін Соціальної мережі, нам можуть передаватися деякі Ваші Особисті дані (ім'я, дата народження, стать, адресу електронної пошти).

5.4. При відвідуванні Сайту під час активного сеансу в Соціальній мережі, інформація про таке відвідування може збиратися особами, адмініструють Соціальні мережі.

5.5. Якщо Ви взаємодієте з плагінами, наприклад, натискаючи на кнопки «Like», «Мені подобається», відповідна інформація передається з Вашого браузера безпосередньо особам, администрирующим Соціальні мережі, і ними ж зберігається.

5.6. Для отримання повної інформації про цілі і масштаби збору і обробки даних особами, які адмініструють Соціальні мережами, про Ваші права і можливості настроювання для забезпечення приватності відвідайте сторінки політики конфіденційності відповідної Соціальної мережі.

5.7. Якщо Ви користувач Соціальних мереж і не хочете, щоб особи, адмініструючі їх, об'єднували дані про візити на Сайт з іншими даними про своїх користувачів, Вам необхідно вийти з профілю Соціальної мережі до відвідування нашого Сайту. Надалі Ви зможете заблокувати плагіни Соціальних мереж, використовуючи спеціальні розширення у Вашому браузері.

6. Захист Особистих даних і конфіденційність

6.1. Ми зобов'язуємося приймати всі розумні заходи для того, щоб до Ваших Особистих даних не отримали незаконний доступ треті особи.

6.2. Доступ до Особистих даних мають працівники, які дотримуються строгі стандарти конфіденційності при обробці Ваших Особистих даних і обов'язки яких безпосередньо пов'язані з такою обробкою.

6.3. Для забезпечення безпеки і конфіденційності Особистих даних, які ми збираємо на Сайті, ми використовуємо стандартизовані системи обмеження доступу і захист паролями.

6.4. Ми прагнемо до створення беззастережно безпечних варіантів використання Сайту, але Ви повинні усвідомлювати, що інтернет як всесвітня система об'єднаних комп'ютерних мереж є вразливою середовищем, тому конфіденційність Особистих даних, переданих через Сайт або по електронній пошті, не може бути цілком гарантована нами, оскільки окремі етапи передачі Особистих даних по інтернет-каналах перебувають поза межами нашого контролю.

7. Розсилка

7.1. Підписавшись на нашу розсилку, Ви погоджуєтеся з тим, що ми будемо надсилати Вам повідомлення на регулярній основі, наприклад: пропозиції Продавців, новини та інше.

7.2. Ви можете в будь-який час відмовитися від отримання нашій новинній розсилки, відвідавши Ваш профіль на Сайті, перейшовши за посиланням із листа.

7.3. Ми не проводимо спам-розсилок. Спам являє собою відправку небажаних повідомлень електронної пошти, зазвичай комерційного характеру, у великій кількості і неодноразово, особам, з якими користувач раніше не мав контакту, або тим, хто відмовився отримувати повідомлення даного роду.

8. Зміна і видалення Особистих даних

8.1. Якщо інше не передбачено цією Політикою конфіденційності, Клієнт несе відповідальність за актуальність, точність і повноту своїх Особистих даних.

8.2. У Вас є право на доступ, зміну ваших Особистих даних, також як і на їх видалення.

8.3. Якщо Ви хочете отримати доступ до Особистих даних, виправити або видалити їх, відвідайте сторінку «Мій профіль».