Onoiru Tradicional – ми отримали парагвайську марку мате, яку давно запитували у постачальника, та раді, що можемо поділитись нею з вами. Виробник описує продукт як агроекологічний, ручний збір. Вироблено селянськими/фермерськими сім'ями у графствах Еделіра, Ітапуа-Поті та Томас Ромеро Перейра (департамент Ітапуа), які займаються органічним землеробством. Упаковка Onoiru однозначно підкуповує своєю простотою та привертає увагу. Текстура паперу нагадує ретро стиль упаковки багаторічної давності. Після відкриття упаковки відчувається досить інтенсивний аромат із помітними акцентами диму, копчення та вогню. Це пов’язано з методом сушіння, відомим як Barbacua.
Усередині упаковки ви знайдете палички середнього розміру з домішкою досить грубо нарізаних листочків та помірною кількістю пилу. Що варто додати про помел: витримується він 12 місяців, а збирання врожаю відбувається в останню чверть місяця у липні та серпні.
Який смак у Onoiru Tradicional?
Початковий смак першої проливки досить тонкий. У настої відчувається димна гіркота разом з терпкістю, на тлі яких доповнюється післясмаком копченої сливи. Аромати розтікаються у роті, приємно просячи ще однієї проливки. Є димчасті акценти, але вони не на передньому плані. Це не типова парагвайська йєрба, така як Мбаетеко, Оромате чи класичний Пахаріто. Окремі акценти тут розподілені інакше. Це напевно ближче до Джеровії.
Йерба мате Onoiru більше схожий на парагвайську йєрбу у поєднанні з аргентинською нарізкою, в результаті чого виходить дуже хороша класична йєрба з хорошими характеристиками та безпомилковим смаком. Не слід забувати і про енергетичний потенціал. На мій погляд, він дає певну дозу стимуляції на багато годин. Цей мате для досвідчених матеманів, які шукають поєднання цікавого смаку із вираженою довгою стимуляцією.
Термін придатності до – 30.05.2024 року