Йєрба мате Kurupi Clasica - парагвайський мате в листі, стеблах було виявлено значну кількість калію, натрію, магнію і марганцю, а також вітаміни A, B-1, B-2 і C, рибофлавін, каротин, залізо, кальцій і білок. Підготовка до сушіння - листя піддаються прямому прогріванню, яке зупиняє ферментативні процеси і зберігає свій зелений колір. Після проходить через труби гарячого повітря, яке видаляє найвищий відсоток вологості. Перед від'їздом, листя трохи подрібнюються для полегшення процесу дозрівання.
Дозрівання: На цьому етапі, мате готове пройти через процес дозрівання, в ході якого він набуває смак, колір і аромат м'яти. Цей процес займає близько 12 місяців. Після цього періоду, мате готове для споживання, але спочатку необхідно пройти процес остаточного подрібнення.
Термін придатності до - 07.2026 року
Йєрба мате Kurupi Clasica - 500 грам
Характеристики
Общие | |
Вид | Класичний |
ТМ | Kurupi |
Останні відгуки
Схожі товари
285 грн
Йєрба мате Kurupi Katuava - ще одна новинка на українському ринку від парагвайської компанії Laboratorio y Herboristeria Sta. Margarita. Суміш мате з такими травами як афродизіак Katuava (Psidium cinereum) і ароматним і заспокійливим травлення Буріто (Aloysia polystachya). Дане поєднання мате і трав..
355 грн
Йєрба мате La Rubia - парагвайський мате преміум класу. Вирощується в жорстких стандартах, які можна застосувати до органічно чистої продукції. Склад мате має невелику доважок гілок, досить сильний і відчутний стимулюючий ефект. Але мабуть головним коником цієї марки не дивлячись на свою "силу ..
265 грн
Йєрба мате Pajarito tradicional - парагвайскій мате виготовляється в регіоні Itapua на півдні Парагваю не далеко від кордону з Аргентиною. Вирощений традиційним способом. Даний вид мате як і інші види парагвайського мате відрізняється дуже стійким і міцним смаком і запахом. Двадцяти місячна сушка - ..