Sin Fronteras – новинка на європейському та українському ринку, яка виробляється у місті Обера, яка є столицею класичної йєрби барбакуа. Брендом володіють нащадки поляків (родина Мальчевських), які емігрували до Аргентини минулого століття. В Обері, у самому серці провінції Місьйонес, вирощують класичний сорт природної витримки. Процес займає до 24 місяців, за цей час Йєрба встигає набрати додатковий аромат. До цього додамо традиційний метод сушіння Барбакуа, в результаті чого вийде смачний та насичений ароматами мате. В упаковці Sin Fronteras входить досить грубо нарізане листя з домішкою паличок і помірної кількості пилу, тобто. класична аргентинський помел. Запах: Практично відразу після відкриття упаковки в ніздрі додається приємний аромат добротної йєрби. Домінуючими нотами є запах свіжого сінокосу, доповнений злегка закопченою деревиною. На задньому плані відчувається скромна солодкуватість, яка створює ідеальний фон та доповнює ароматну картину. Смак: Спочатку він гіркувато-кавовий з нотками волоського горіха, а з наступними проливками все йде від кавово-горіхового аромату, на користь дров'яно-хлібного вогню. Димність схожа на легку копченість із деревним відтінком. Другий план доповнюється легкою рослинною солодкуватістю, через яку проступає скромна кислинка. Післясмак хлібно-вершковий, на задньому плані мерехтять свіжі ноти, що нагадують зелений чай. Міцність трохи вище середнього. Смак трохи складніший, ніж у популярних аргентинських брендів, але має традиційний, специфічний профіль.
Термін придатності – до 07.2024 року