La Hoja Selection Especial – нова пропозиція від бренду La Hoja із Сан-Ігнасіо в провінції Місьйонес в Аргентині. Йєрба складається в основному з досить крупно нарізаного листя. Всі ці листочки доповнюється паличками та невеликою кількістю пилу. На відміну від традиційного варіанту, сировина витримується довше. Помел відрізняється приємним, злегка сіноподібним та злаково-горіховим ароматом. Його можна охарактеризувати як відносно легкий та гладкий, без будь-якої різкості чи димних ноток. Це, напевно, зацікавить любителів цих трохи світліших сортів, яким подобається класика з Аргентини. Смак настою досить легкий, злегка горіхово-зернистий з легкою гіркуватістю та помірною терпкістю. Кислотність, в'яжучий післясмак на язиці, та легка солодкуватість. Варто робити більш тривалі проміжки між послідовними проливками, щоб йєрба виявила весь свій аромат та дію. Це скоріше не дуже стимулюючий, з погляду енергії ефект, який ми б охарактеризували як помірний. Однак, що варто додати, La Hoja у версії Especial насичена і довго зберігає смак йєрби. Так що це цікава пропозиція для багатогодинного матепиття в компанії легкої та приємної йєрби.
Компанія La Hoja надає інформацію на своєму сайті, що усі їхні бренди, тобто. не тільки La Hoja, але і don Lucas, Palermo, Adelga та Anahi, є бездимною сушкою. Отже, мате можна зарахувати до категорії sin humo mate.
Біорозкладна упаковка, що компостується.
Термін придатності до – 30.12.2023 року