Tamandua Barbacua – новий бренд на українському ринку мате, від виробника (Cooperativa Agricola Rio Parana), до портфоліо якого входить відомий багатьом бренд Titrayju. На упаковці ми бачимо мурахоїда, а точніше тамандуа — рід ссавців із сімейства мурахоїдів, що у природі зустрічається, зокрема, у Південній Америці, але є видом, що зникає. Виробник успішно працює на ринку з 1971 року. Він поєднує невеликі сімейні підприємства, орієнтовані на натуральне вирощування: без пестицидів та засобів захисту рослин. В результаті, як і у випадку з Titrayju, виходить вишуканий мате, який можна сміливо назвати фермерським мате. Тамандуа сушать за методом Барбакуа, при якому мате піддають обробці теплом від розпаленого вогню/печі, щоб зупинити процес окислення листя, та зберегти їх красивий, яскравий зелений колір. І це йому, безперечно, вдається! Відкривши упаковку, ми бачимо досить грубо нарізане листя, великі палички, та досить велику кількість пилу. Після розтину упаковки в ніс ударяє інтенсивний аромат сіна, дуже деревний, горіховий і димний. Смак настою можна охарактеризувати як дуже сінний, деревний, злегка горіховий, злегка димний з помітною гіркуватістю та терпкістю. Варто додати, що інтенсивність настою збільшується з наступними заливками, перші дві заливки відносно легкі та м'які. Після них йєрба показує своє справжнє обличчя та повний смак. Вона забезпечує достатню дозу енергії на багато годин, підтримуючи необхідний рівень працездатності протягом тривалого часу.
Термін придатності до – 07.10.2026 року