Origen Barbacua - одна з супер смачних новинок з Аргентини, бренд Origen наголошує на натуральних (кустарних) методах вирощування, сушінні традиційним способом Барбакуа, відборі листя, а також на тривалому процесі природної витримки (понад 18 місяців). Цікаво, що сам процес сушіння займає понад 24 години для однієї партії, а це означає, що листя піддається впливу тепла печі, яке поступово висушує мате, надаючи йому характерного смаку та аромату. Відкривши упаковку, ми бачимо досить крупно нарізану траву, хоча в упаковці знаходиться як крупно нарізане листя, так і дрібно подрібнене. Додайте до цього стебла, та помірну кількість пилу, і ви легко зможете приготувати їх незалежно від свого досвіду в йєрбі. Ще однією надзвичайно важливою властивістю йєрби Origen Barbacua є її чудовий запах! Інтенсивний та виразний, дуже специфічний, яскраво виражений копчений аромат, що нагадує запах копченого сиру осципек, з додаванням трав. Також присутні нотки диму та зерна, але переважає тут саме дим. Один з кращих сортів мате Barbacua yerba, котрий ми колись пробували! З точки зору стимуляції, вона тут вища за середню: кілька швидких ковтків, і ефект відчуватиметься майже відразу. Рекомендується любителям мате з досвідом і тим, хто любить димні марки йєрба мате.
Термін придатності до – 30.11.2026 року