La Dicha Barbacua (джут.мішок) – традиційне аргентинське мате від фермерського бренду La Dicha (по-іспанськи «радість»), вперше доступне в Україні. Виробляється невеликим переробним заводом Molinos Braun в Обері, провінція Місьйонес. La Dicha випускається у кількох цікавих варіантах, і саме цей варіант виробляється (сушиться) традиційним методом Барбакуа, що надає йому характерного смаку та аромату. Ця версія випускається в джутовому мішечку, її витримують протягом 24 місяців, завдяки чому вона набуває виразного характеру та стає зрілішою. Характеризується красивим зрізом трави: велике листя з домішкою невеликих паличок та помірною кількістю пилу. Аромат La Dicha Barbacua дуже деревний, інтенсивний, з легким димком та горіховий. Смак настою дає специфічні смакові відчуття з першого ковтка, а згодом навіть посилюється. У настої багато деревних, зернових та горіхових акцентів. Через деякий час на тлі посилюється акцент, що нагадує смажене насіння або волоські горіхи. Дана йєрба легко витримує наступні заливки (не менше 1л води на 50 грам йєрби) та надає специфічний енергетичний ефект, гадаю, це буде одна з найкращих йерб Аргентини.
Термін придатності до – 01.2026 року