Amanecer Campero Barbacua - ця йерба мате, що вирощується та обробляється вручну, обмеженим тиражем, родиною пані Глінки та її сином Вальтером. Приватні плантації та сушильний цех з переробки йєрби, знаходиться в місті Апостолес провінції Місьонес. Цей продукт є унікальним і неповторним, завдяки своєму методу виробництва, висушеному методом barbacua, який надає суміші характерного димного аромату, та глибокого землистого смаку. Цей традиційний процес сушіння, при якому листя піддається впливу дров'яного вогню, використовується протягом поколінь, та надає йєрбі унікального характеру. Amanecer Campero Barbacua містить листя, стебла та дрібний пил, пропонуючи насичений та тривалий настій. Дуже гідна йєрба, особливо для любителів димних композицій.
Термін придатності до – 22.12.2026 року