Каталог товарів
  • Кошик порожній!

Бразильска Куйя для chimarrao

Модель: PRN-01

  • Бразильска Куйя для chimarrao
    • Бразильска Куйя для chimarrao
Ціна
700 грн
У наявності
Дивитися всі характеристики

Бразильська Куйя для chimarrao - спеціальна посудина з гарбуза для бразильських марок мате дуже дрібного помелу (chimarrao). Ємність 180-200. Матеро ручної роботи. Куйя має дуже широке, ретельно згладжені горлечко, яке дозволяє зробити характерну для даного виду мате, засипку. Бомбільї довжиною не менше 20 см, ідеально підходять для цієї судини.

Місткість близько 150-180мл

Характеристики
Общие
Особливістьпідставка
ТипЗ гарбуза
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Керамічний калабас круглий (білий) - 260мл
Керамічний калабас круглий (білий) – практичний зручний у використанні круглий калабас, середньої місткості. Плюси цих калабасів у тому, що вони не протікають з часом, не гниють і не мають цвілі, легко миються. Вода 60-70 градусів. На заливати окропом! Місткість близько 260 мл ..
Керамічний калабас круглий (чорний) - 260мл
Керамічний калабас круглий (чорний) – практичний зручний у використанні круглий калабас, середньої місткості. Плюси цих калабасів у тому, що вони не протікають з часом, не гниють і не мають цвілі, легко миються. Вода 60-70 градусів. На заливати окропом! Місткість близько 260 мл ..
Скляна Куйя - 250 мл

Скляна Куйя - 250 мл

Модель: GC-250
Вага: 0.00

275 грн

У наявності
Скляна Куйя – скляна посудина, форма та розмір якої відповідає бразильським Куйям для заварки шимаррао дрібного помелу. Посудина виготовлена ​​з боросилікатного скла, яке є високоякісним склом, стійким до високих температур і більш міцним, ніж більшість скляних сумішей. Скло дуже прозоре з пов..
Поронго Uruguay на підставці

Поронго Uruguay на підставці

Модель: PUG-01
Вага: 0.00

600 грн

У наявності
Класичний уругвайський калабас на підставці із чорного металу, що забезпечує стійкість. Посудина має широкий отвір, завдяки якому ми можемо зручно наливати воду у потрібне місце під час приготування. Тут також може допомогти підставка, особливо якщо ми робимо йєрбу по уругвайські. У цьому випадку пі..