Калабас гарбузовий Puntos - класичний калабас з гарбуза з металевим кільцем. Сосуд забарвлиний термічним методом - не залишає слідів фарби. Калабас стандартного об'єму і підійде як для початківців, так і для досвідчених математиків.
Калабас після кожного використання слід прочистити і добре висушити. Час від часу проводиться процес випалу за допомогою спеціального пристосування з металевим циліндриком на кінці.
Після довгого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засипається на 1/2 сухим мате, заливається окропом і настоюється близько доби. Потім заварка виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якої зроблений посудину, закрилися і просочилися мате. При зберіганні рекомендується засипати кілька грамів мате в калабас.
ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН КАЛАБАСА НЕ ПО ВИНІ МАГАЗИНА
ЗА РАХУНОК ПОКУПЦЯ