Калабас гарбузовий - класичний калабас з металевим кільцем. Калабаси мають класичний об’єм та підійдуть усім любителям мате. Через те, що кожен гарбузик унікальний, вони можуть трохи відрізнятися від тих що на картинці. Калабас має різні об'єми, перед замовленням уточнюйте який обсяг вам потрібен і чи є він в наявності.
Країна походження: Аргентина
Калабас після кожного використання слід прочистити і добре висушити. Час від часу проводиться процес випалу за допомогою спеціального пристосування з металевим циліндриком на кінці.
Після довгого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засипається на 1/2 сухим мате, заливається окропом і настоюється близько доби. Потім заварка виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якої зроблений посудину, закрилися і просочилися мате. При зберіганні рекомендується засипати кілька грамів мате в калабас.
ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН КАЛАБАСУ НЕ ПО ВИНІ МАГАЗИНУ
ЗА РАХУНОК ПОКУПЦЯ