Калабас гарбузовий Caracas - класичний калабас з гарбуза з металевим кільцем. Має різьблення у вигляді етнічних візерунків. Калабас стандартного об`єма і підійде як для початківців так і для досвідчених матеманов.
Калабас після кожного використання слід прочистити і добре висушити. Час від часу проводиться процес випалу за допомогою спеціального пристосування з металевим циліндриком на кінці.
Після довгого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засипається на 1/2 сухим мате, заливається окропом і настоюється близько доби. Потім заварка виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якої зроблений посудину, закрилися і просочилися мате. При зберіганні рекомендується засипати кілька грамів мате в калабас.
ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН КАЛАБАСА НЕ ПО ВИНІ МАГАЗИНА
ЗА РАХУНОК ПОКУПЦЯ